Butik 6520 Toftlund


Øjesten
Øjesten
Større sten pålimet små polerede slebne sten i forskellige farver med malede øjne på. Laves på bestilling med og uden teksten "Du er min øjesten".
Små ler nisser
Små ler nisser
Små nisser lavet i ler sat på drivtømmer eller sten med rødmalede huer. Kan laves på bestilling.
Små keramik figurer på træ klodser. Figurerne er i lerets farve og hjerterne er i sort ler. Lakeret for glans og holdbarhed.
Små keramik figurer på træ klodser. Figurerne er i lerets farve og hjerterne er i sort ler. Lakeret for glans og holdbarhed.
Små figurer lavet i ler siddende på træ klodser. Figurerne er i lerets farve. Unika produkter, så laves ikke på bestilling.
Fugle i ler
Fugle i ler
Små fugle lavet i ler sat på drivtømmer-grene. Fuglene er i lerets egen farver.
Halskæder i lædersnor med jern ring hvori der sidder en figur i ler. Produktet er unika og laves ikke på bestilling.
Halskæder med drivtømmer som er renset og tørret, isat krog og justerbar lædersnor. Laves ikke på bestilling da produktet er unika.
Cirkeline sten i æske
Cirkeline sten i æske
Cirkeline sten i tændstikæske. Cirkeline er malet på en strandsten som ligger i en mellem str. tændstiksæske. Laves på bestilling.
Velkommen sten
Velkommen sten
Velkommen sten. Små polerede sten med malede øjne, sat på en stor sten med teksten "Velkommen" Lakeret så den kan holde til at stå udenfor.
Hue Trold
Hue Trold
Hue trolde. Trolde ansigt tegnet på glat strandsten med min mors hjemmestrikkede hue på.

Hos KunstHaandVærkerne, Søndergade 12, 6520 Toftlund, er vi pt. 21 forskellige kunstnere som er sammen om butikken. 3 lokale erhvervsdrivende er stiftere af og tovholdere af butikken.

Ind imellem tegninger, malerier, blyanter, pensler og viskelæder, så er jeg vild med ler! Vild med mulighederne, det at man starter på noget som så pludselig forvandler sig til noget andet og bare det at sidde og forme noget i hænderne. Jeg kan godt lide at sætte leret sammen med træ jeg finder ved stranden, sten eller ting jeg finder rundt omkring. De ting vises her på siden og i butikken i Toftlund 😘

Seneste kommentarer

16.11 | 16:13

Hej Janni. Jeg kan godt nå en A3 tegning sort/hvid inden 17/12. Du kan sende foto på ploegfrandsen@yahoo.dk 🌺 Vh Susanne

16.11 | 05:13

Hej Susanne. Jeg vil gerne have malet er portræt billede i sort/hvid i A3 samt et kopi. Er det noget du har tid til. Skal nemlig bruge det d. 17/12-22. Vh Janni

28.10 | 19:15

Super. Str A5 vil koste 600,- for den med 1 person og 700,- for den med 2 på. Du får 10% rabat hvis du bestiller 2 tegninger. Du kan sende fotos på ploegfrandsen@yahoo.dk. Vh Susanne

28.10 | 18:23

Stregtegning m farver på papir A5

Del siden